ÚJ GAZDIKERESŐK ÉS ÚJ SÉRÜLT MENTETTKE

Három új gazdikeresőnk került fel az oldalra. Mindhármuk elé speciális valamilyen úton módon.

COOPER 2 éves kanocska, aki túl van egy porcleválás miatti műtéten, kirándulós, következetes gazdit keres, aki tudja, hogy mikor kell pihenni - Cooper érdekében.

BONNIE és SISY a félős testvérpár, akik türelmes és következetes gazdit keresnek, aki kicsalogatja őket a csigaházukból, szem előtt tartva, hogy mégiscsak border colliekról van szó.

És akkor a nem túl vidám vonzata a mentésnek. Pár hete egy 6 hónapos barna border hirdetésére hívta fel figyelmünket egy ismerősünk. Azonnal érdeklődtünk felőle, segíteni szerettünk volna, hogy fajtához értő vagy legalább jó gazdihoz kerülhessen. A hirdető hölgy akkor mondta el, hogy a kutyus látása nem tökéletes. Nem tántorított minket el, hiszen már több vak kutyus is megfordul az Egyesületünknél.

Két segítő önkéntes lány elment érte és már akkor látták, hogy több itt a gond, mint a "nem tökéletes " látása.. Elhozták azonnal és Diósdra került állatorvosi megfigyelés alá. Egyelőre várjuk a labor eredményeket. Az egyik ami kiderült, hogy nem lát. A másik pedig, hogy olyan neurológiai sérülése van ami miatt nem tud teljesen koordinálni, indiszponált a járása. Minél izgatottabb, ez annál jobban látszik. Jelenleg két hetes megfigyelési idejét tölti orvosi felügyelet alatt, várjuk a vizsgálatok és laborok eredményét, hogy bármilyen fertőző betegséget kizárhassunk. Szombattól viszont ideiglenes befogadóra van szüksége, lehetőleg kertes házba, kinti tartással, hogy legyen szabad mozgásfaktora, és kiegyensúlyozott barátságos kutyatárs nagy előny lenne számára.

Jelentkezéseket várjuk a britpasztorsos@gmail.com e-mail címre, üzenet tárgya: RUFUS


Legutóbbi hírek

Támogatóink és Partnereink

© 2015 by Paranoid Android. Proudly created with Wix.com

aapkk.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now