ILYEN VOLT AZ I. BRITPÁSZTOR SOS NYÍLT NAP

Most, hogy lecsengett a Rendezvény utáni zsongás, egy beszámolót azért mindenképpen megejtünk Nektek, akik velünk voltatok, és azoknak, akik nem tudtak eljönni.

Először is, MINDENKINEK nagyon hálásak vagyunk, aki bármilyen módon részt vett (tag, önkéntes, támogató, szervező, látogató) velünk ezen a napon. Nagyon jól éreztük magunkat.

Sós Edit Photography által készített fotókat az alábbi képre kattintva tudjátok megnézni.

Örömmel és aggodalommal indultunk neki a napnak, hiszen alig vártuk, hogy elkezdjük, ugyanakkor az égiek meglehetősen ránk ijesztettek szombaton egy kiadós esővel. Szerencsére a mi kedvünkért végül vasárnap folyamán eloszlottak a felhők, kisütött a nap.

Reggel türelmesen vártak az első regisztrálók, hogy letudják a nevezést, így készen álltak a 10-kor induló frizbi versenyekre. Nagyon meglepett minket a nevezők száma, főleg, hogy az összesen 5 kategóriában (Frizbi kezdő, frizbi haladó, gurítás koronggal, behívás verseny, trükk verseny) milyen sokan indultak (legtöbb nevezés a behívás versenyszámra érkezett: 60). A Városi Kutyák Iskolája csapatának nagyon köszönjük a szuper szervezést, nélkülük nem ment volna ilyen gördülékenyen a lebonyolítás. A nyertesek emléklapot, ACANA tápot, kis csomag Flash kutyapékség által felajánlott almás-fahéjas kutyakekszet és egy Petpakk által készített díjat vehettek át.

Ezekkel párhuzamosan indult napközben a szépségverseny, amire ugyan hirdettünk online regisztrációt, de az abszolút káoszt az okozta, hogy az online nevezetteknek igen kis százaléka jött el végül (a feltételezett rossz időjárás miatt) és a helyszínen rengetegen jelentkeztek még az utolsó pillanatban is. A kis zavar ellenére nagyon örültünk, hogy ennyien részt akartak venni a kutyaszépségversenyen.

A kilátogató kutyaközönség zöme border collie volt, de szerencsére néhány collie és sheltie is képviseltette magát az általunk mentett fajták közül, de fajtától függetlenül nagyon örültünk minden kutyusnak és gazdijának. Nyilván a versenyszámok többsége is főleg borderes vagy kutyasportokban minimálisan jártas gazdiknak kedvezett, de próbáltunk lehetőséget teremteni másoknak is. Kisgyermekeseknek gyerek programokat szerveztünk, a frizbiben járatlanokat kutyaszépségversenyre buzdítottunk, a Kutyafotózás remek fényképésze pedig profi stúdió fotókat készített azoknak, akik támogatták a Britpásztor SOS-t. A Mosoly Postás sátránál pedig szuper pólókat, bögréket, táskákat vásárolhatott magának bárki, amin csodaszép grafikák voltak. Ezúton köszönjük nekik a pólókat melyeket a helyszínen nyomtak meg a tagoknak és önkénteseknek a PetPen által készített új grafikánkkal.

Külön szuper élmény volt az ideiglenes befogadó csapattagoknak látni egy-egy korábbi mentettet, akik gazdikkal jöttek ki sőt, volt aki a versenyeken is részt vett.

A rendezvény vége felé levezetésképpen, a nap folyamán hirdetett tombola sorsoláshoz mindenki összegyűlt, aki még bírta a gyűrődést. Sajnos a közös fotó időpontját addig húztuk, hogy a látogatóknak már csak töredéke tudott maradni. Nagyjából 60 db tombola nyereményt sorsoltunk ki, melyek mindegyike cégek, támogatók és tagok felajánlásából gyűlt össze, mindenkinek nagyon köszönjük. Gratulálunk a nyerteseknek.

Rengeteg tapasztalattal és élménnyel lettünk gazdagabbak, így már nagyjából tudjuk mit változtatunk a jövő évi rendezvényre, hogy ennél is színesebb legyen.

Jövőre találkozunk a II. Britpásztor SOS Nyílt Napon!!Legutóbbi hírek

Támogatóink és Partnereink

© 2015 by Paranoid Android. Proudly created with Wix.com

aapkk.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now