MENTETTEK és RENDEZVÉNY

Nemrég gazdihoz került Flopy, Dusty majd a múlt hét végén Darwin is.. Sok boldog gazdis évet kívánunk nekik..

Ugyanakkor nem feledkezünk meg róla, hogy SKYE, az ausztrál cattle dog szuka továbbra is keresi az álomgazdit, aki pozitív megerősítéssel helyén tudja kezelni a bizonytalanságait. Jelenlegi ideiglenes befogadója rájött, hogyan lehet megszüntetni a morgolódását és közben kiderült, hogy igen kiváló frizbis. Tehát akár sportra is tökéletes kompakt kutyus.

Valamint nemsokára írunk egy régi mentettünket érintő örök problémáról, mely időről-időre felmerül néhány mentettünknél, de megoldást még nem találtunk ilyen esetekre. Ő Archie lenne, akinek a rehabilitációja igen nehézkes. Nagyon régóta próbálkozunk vele, csodaszép de hihetetlenül félrekezelt kan kutyustól van szó.

Illetve, jönnek-mennek a mentettekről infók.. Nemrég két új kutya érkezett egyesületünkhöz, két collie, Lédi és Lajbarosz. Éveket töltöttek egy apró istálló féleségben, szőrük elhanyagolt, kissé soványak is. Kedves, jóindulatú, középkorú collie pár, akik csak egymásra számíthattak eddigi életükben. Salgótarjánba kerültek Évához, ideiglenes befogadottakként. Köszönjük szépen, hogy gondoskodik róluk!! :) Elkezdjük rehabilitációjukat, meglátjuk hogy reagálnak az új dolgokra. Nemsokára oltva, chipelve és ivartalanítva keresik az álom gazdit, ahol törődnek velük és szeretik őket.

Néhány hete pedig Gödöllői borderrel kapcsolatban kerestek meg minket. OZZY egyke kutyának való fehér faktoros (több benne a fehér szín mint a borderekben szokott lenni) 6 éves szuka kutya, aki számára az új otthon egy kirándulós, közepesen aktív párnál lenne ideális (ahol nincs kis gyermek), lehetőleg nincs másik kutya, vagy előzetes ismerkedés során kell kitapasztalni, hogy Ozzy hogy jön ki a leendő kutyatárs jelölttel...


Na és akkor a mentés és egyéb hírek után egy kis rendhagyó.. Olyannyira rendhagyó, hogy fennállásunk óta most először veszünk részt olyan rendezvényen, melyen nem másokhoz csatlakozunk mint program elem, hanem a MI SAJÁT bulinkat tarjuk meg.

Az I. Britpásztor SOS Nyílt Nap és Jótékonysági rendezvényen szeretnénk olyan programokat tervezni, ahol mindenki, aki követi Egyesületünk munkáját vagy csak szerelemese fajtáinknak, megtalálja a maga számítását és átmulat velünk egy napot.

Ilyen formán ismeretterjesztő programokat, gyerek programokat és versenyt is tervezünk. Ennek a napnak keretében tartjuk az I. Britpásztor SOS Frizbi és Ügyességi versenyt, melyre mindenkit szeretettel várunk, aki kíváncsi mit tud a kutyája. Lehet az kicsi vagy nagy, fiatal vagy öreg, profi esetleg kezdő.

2016 június 12-én 10-19 óra között várunk minden kedves érdeklődőt a Városi Kutyák Iskolájában (Budapest, 1117 Vízpart u. )

Próbáltunk azoknak is kedvezni, akik nem mozognak otthonosak a kutyás sportok világában, esetleg négylábú társuk túl idős vagy éppen fiatal egy trükk és frizbi verseny részvételéhez. Persze a két versenyen való részvétel nem zárja ki egymást. Nevezd kedvenced a Britpásztor SOS Kutyaszépségversenyen :) Online nevezésre május 7-én 23:59-ig van lehetőség, ez nekünk segítség, hiszen ez meggyorsítja a regisztrációt a rendezvényen. Illetve van lehetőség a helyszínen is nevezni, 10-11 óráig. Várunk mindenkit szeretettel, fajtára és nemre való tekintet nélkül :)

#gazditkeres #collie #rendezvény #Bordercollie

Legutóbbi hírek

Támogatóink és Partnereink

© 2015 by Paranoid Android. Proudly created with Wix.com

aapkk.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now