GAZDIS MENTETTEK és ÚJ MENTETTEK

April 8, 2016

 

Szuper hír nekünk, amikor a mentettjeinknek megtaláljuk a számukra legjobb gazdit. Egy héten belül két gazdi keresőnk lett ex Britpásztor mentett. Dusty és Flopy is elköltöztek az álom gazdihoz. Dusty korábbi mentettünk Kevin tesója lett, ami nagyon jót fog neki tenni, hiszen Kevin egy különösen nyugodt, kiegyensúlyozott társ lesz számára, a gazdik pedig hiper türelmesek. :) 
Flopy pedig Budapesti lakos lett, ahogy gazdija fogalmaz, élettársak lettek :) Rengeteg közös programjuk lesz, ennél ideálisabb otthonra nem is találhatott volna :)

Mindkét ex mentettünknek nagyon boldog gazdi éveket kívánunk és reméljük sok kutyás programon találkozhatunk velük a jövőben :)

De természetesen az élet nem áll meg, újabb mentések mindig sorakoznak, egy 6 éves border lányka vár bekerülésre, aki inkább egyke kutyának szeretne majd gazdihoz kerülni, természetesen rendszeres mozgással, illetve úgy látszik a border dömpinget felváltja a collie dömping. Nemsokára beszámolunk a részletekről.

És végül de nem utolsó sorban, a kutyás rendezvényeinkről is ejtenénk néhány szót.

NE FELEDJÉTEK! Legközelebb jövőhét vasárnap találkozhattok velünk a Városi Kutyák Iskolájában tartott Zöld Zebra Ivartalanított Kutyák Szépségversenyén, ahova meghívottként megyünk, majd Május elején Komárom CACIB kutyakiállításon, ahol az Angol és Ausztrál Pásztorkutya Klub rendszeres kiállításán is megtalálhattok minket.

 ÉÉÉS! JÚNIUS 12-én az 1. Britpásztor SOS Nyílt Napot tartunk hagyomány teremtő céllal, ahova szeretettel meghívunk mindenkit, akit érdekel a mentés, találkozhattok önkénteseinkkel, korábbi mentettjeinkkel, az aktuálisak közül csak azokat tudjuk vinni, akik szeretik a nyüzsgést. (Megértéseteket köszönjük). Programokat nemsokára elkezdjük kiírni, melyek itt az oldalon és a facebook oldalon található eseményben is fel lesznek tüntetve. Az már biztos, frizbis, trükkös, 

Please reload

Legutóbbi hírek

January 21, 2020

August 31, 2019

August 19, 2019

May 9, 2018

February 4, 2018

September 15, 2016

Please reload

TÁMOGATÓINK ÉS  PARTNEREINK

© 2015 by Paranoid Android. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now