HÉTVÉGI HÍREK és KÖZVETÍTETT KUTYÁK

Nem telt eseménymentesen a mostani hétvégénk..

Védencek jöttek-mentek...

Csütörtök este megérkezett új "Britpásztorunk" a békési gyepmesteri telepről. Rengeteg segítő szándéknak köszönhetően nagyon hamar felért ideiglenes befogadójához Budapestre.

Jelenleg rehabilitációja zajlik, egyelőre nem gazdikereső. Sajnos nagyon fél, bizonytalan. Orvosi vizit során megkapta chipjét és ezzel a nevét is: Dusty! 2-3 éves border jellegű kanocska. Teste tele bolhával, sárral, kullanccsal, lázasan.. Emiatt az oltások előtt első sorban imizol injekciót kapott. Remélhetőleg sikerül megelőzni a babéziát. Köszönjük a gyors és szakszerű ellátást a Napkelet állatorvosi rendelőnek.

Péntek délután gazditól vettünk át kutyust, hogy találjunk neki új otthont. Rá szerencsére igen hamar találtunk várólistás jelentkezőt. A héten kiderül, hogy összeillő páros lesznek-e.

Közben ezen a napon gazdihoz került Félix is, ahogy azt már korábban megírtuk. Relatív hosszú időt töltött nálunk, de azt hiszem megérte várakozni, hiszen szuper családhoz került. És amit sokan nem tudtak, hogy hivatalosan szintén ezen a napon költözött családhoz Benji is. Gazdijai korábban elkísértek minket a szemvizsgálatra, és az eredménytől függetlenül örökbe fogadták őt. Szerencsére Benji annyira cuki, hogy mindenkit levesz a lábáról, nagyon agilis, emiatt a hiányossága ellenére is szuper vele az élet.

Sok boldogságot kívánunk minden új gazdinknak és ex-mentettünknek:)


Idén már meghaladtuk a tavalyi mentett statisztikai létszámunk felét.. és még csak február van.

Nagyon hiányoznak az ideiglenes befogadók, fuvar önkéntesek és a támogatók. Mindig szükségünk van segítő kezekre, szándékra! :)

Erről bővebben a HOGYAN SEGÍTHETSZ menüpontunk alatt olvashattok!


És bár van úgy, hogy a sors hozzánk juttat egy egy keverék mentettet (mint most Dusty), sajnos kis taglétszámunk miatt nem áll módunkban fajta jellegű keveréket átvenni. Ilyenkor azzal próbálunk segíteni, hogy megosztjuk vagy hirdetjük őket (ez esetenként olyan fajta tiszta kutyáknál is fennál, akik gazditól vagy befogadótól keresnek új örökbe fogadót). Erre az esetre készítettünk egy "közvetített gazdikeresők" menüpontot, ahol minden olyan kutyát megosztottunk, aki miatt segítséget kértek tőlünk.

Az alábbi LINKEN olvashattok róluk is. Ők is gazdira, szerető családra vágynak.


Legutóbbi hírek

Támogatóink és Partnereink

© 2015 by Paranoid Android. Proudly created with Wix.com

aapkk.jpg
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now