EMLÉKEINKBEN

Athos

Athos 10 éves korában, 2017. április 29-én szívburokdaganatban elhunyt. Gazdijai előbb ideiglenesen, majd végleg befogadták és bár kezdetben voltak nehézségei a beilleszkedéssel, nagyon megszerették Athost, szeretett tagja lett falkájuknak. Sem ők, sem mi nem felejtjük el. Nyugodj békében!

Amy

Amyt még anno 2011-ben találták elég rossz állapotban lesoványodva.

6 boldog gazdis év után nagyjából 13 éves korában álmában elment.

Emléke velünk marad.

Bobó

Korábbi mentettünk Bobó átsétált a szivárványhídon...

Babéziára különösen érzékeny volt. A gazdik mindent megtettek, hogy a lehető legjobban védve legyen, de sajnos a kullancsok nagyon alattomosak...

Részvétünk a gazdiknak.

Whiskey

Whiskey anno Leslie néven került a fajtamentéshez. Új gazdijaival aktív életet élt, sokat jártak kirándulni és igazi tagja lett a családnak. Sajnos egy idő után nehézkessé és fájdalmassá vált számára a mozgás. Kiderült, hogy súlyos gerinc kopás okozza a problémát. A gazdik mindent megtettek, jártak vele kezelésekre, de az állapota romlott, fájdalmai nem szűntek. Kénytelenek voltak búcsút venni tőle. Nyugodj békében Whiskey....

Honey 6 hónaposan került hozzánk nagyon súlyos lábsérüléssel. Ahogy növekedett úgy lett egyértelműbb, hogy beteg lába menthetetlen, így amputálni kellett. Sajnos azonban a másik lába sem  bírta a növekvő kutyus terhelését, később hiába lett műtve, a rögzítést kivetette a szervezete. Az új gazdik próbálták megtenni a lehetetlent, de Honey feladta a harcot és nem küzdött tovább, már felkelni sem akart... Szívünkben örökké él.

Honey

Candy 2011-ben találták Budapesten. Gazdája lemondott az akkor már 11 éves, vak kutyáról. Ideiglenes befogadóhoz került, aki megtartotta őt és boldog nyugodt öregkorral ajándékozta meg. Candy két évig élvezhette új családja szeretetét, végül állapota rosszabbodott, vaksága mellett hallása is romlott, valamint pajzsmirigy problémái is megneheztették utolsó éveit. 2013 nyár végén egy napon csendben elaludt. Szívünkben örökké él.

Candy
Scotty
Lady

Az ember mindig reménykedik, hogy sosem túl késő.. így voltunk Ladyvel. Reménykedtünk, hogy nem késő, reménykedtünk, hogy innen már csak jobb lehet. Szerettük volna látni, hogy erősödik és végre felemeli a fejét vagy ránk néz... Sajnos a veséje és a mája már annyira károsodott a babézia miatt hogy a szervezete nem tudta feldolgozni a kapott gyógyszeres segítséget... Éjjel csendben elaludt. Nagyon szépen köszönjük Lizának, hogy visszament érte, ahol találta, majd eljuttatta a Napkelet Állatorvosi rendelőbe, és köszönjük a Napkelet csapatának az egész napos törődést. Ég veled Lady...

Ronin

Ronint 2015 év elején találták Záhonyban, elhanyagolt állapotban, soványan. Eltöltött egy kis időt az Egyesületünknél gazdi keresőként, majd csodás örökbefogadó családhoz került.
Sajnos sok időt nem tölthetett velük, de az biztos, hogy minden idős kutya ilyen életet érdemelne.

Örökre elaludt. Ég veled Ronin...
Részvétünk a Gazdiknak.

Lobo

Lobo, egyik korábbi mentettünk 11 évesen hagyott itt minket.

 Nem indult könnyen az útja, de ő is megtalálta szerető családját.

Nem felejtjük el őt sem soha! :(

Hobo

Újabb régi védencünk sétált át a szivárványhídon. 6 évig élt gazdáival nagy szeretetben, miután örökbefogadták. Nem felejtünk Hobo!

2016.03.02.

Kulgera

Kulgera szervezete sajnos nem bírta a műtétet, mindenféle előjel nélkül leállt a légzése és nem sikerült visszahozni. Hősiesen küzdött és az orvosok is, de elveszítettük őt. Már nem szenved tovább. Nyugodjon békében!

Freya

Freya, a veszprémi kobzott négy tagú falka második tagja is elaludt örökre.Életének utolsó éveit csodás családban tölthette. Legyen szép az álmod!

Connie

Hosszú betegség után adta fel a harcot Connie, egy korábbi mentettünk.

Családja mindent megtett érte. Emélked örökké él.

Benji

Egyik legkorábbi mentettünk volt. Sok boldog gazdis évet adott neki az élet miután örökbe fogadták. 9,5 éves korában elment.

Nyugodj békében.

Benji

Herceg egy igazi karakán collie úr volt. De hittük, hogy neki is eljön az álomgazdi. Éváékkal igazán egymásra találtak és öröm volt olvasni az apró kis beszámolókat, ahogy kibontakozott náluk személyiségének egy egy új oldala. Sajnos egy gerinc kinövés miatt problémát okozott neki a járás, később pedig az ezzel járó fájdalmak.Sajnos Herceg állapota igen gyorsan romlott, el kellett engedni őt. Sosem felejtjük!

Elza

A kiskunfélegyházi gyepmesteri telepről mentett idős skót juhász szuka. Nagyon elhanyagolt állapotban találtak rá, idős korára megjárta a hadak útját. Szerencsére egy szerető család magához vette, és biztosították neki, amire hónapokkal ezelőtt esélye sem volt. Békés öreg napok és szerető gondoskodás jutott neki utolsó napjaira. Sajnos kiderült, hogy előrehaladott daganata miatt szervezete nem bírta a harcot. Nyugodj békében Elza!

Leslie

Leslie-nek nem sok idő adatott közöttünk. Örültünk, hogy hazatalált, majd miután visszakerült gondozásunkba, rövid időt töltve remek ideiglenesénél, gyorsan gazdisodott. Sajnos, csak nem egészen két napot tölthetett új családjával, akik immár másodszor fogadtak tőlünk örökbe kutyát. Úgy tűnt, minden rendben van, mindenki örült, de Leslie a délutáni szunyókálásból nem ébredt fel többé. Őt sem felejtjük el soha!

Tücsi

Leslie-nek nem sok idő adatott közöttünk. Örültünk, hogy hazatalált, majd miután visszakerült gondozásunkba, rövid időt töltve remek ideiglenesénél, gyorsan gazdisodott. Sajnos, csak nem egészen két napot tölthetett új családjával, akik immár másodszor fogadtak tőlünk örökbe kutyát. Úgy tűnt, minden rendben van, mindenki örült, de Leslie a délutáni szunyókálásból nem ébredt fel többé. Őt sem felejtjük el soha!

Baba

Scotty 2011-ben került a fajtamentéshez és nagyon hamar gazdira talált. Új családja nagy szeretettel vette körül és aktív életet biztosítottak neki. Sajnos egy szerencsétlen napon szörnyű vonatbalesetet szenvedett amely során annyira megsérült, hogy el kellett engedni őt. Emléke örökké megmarad...

Alíz

Nyomorúságos körülmények közül érkezett Fajtamentésünkhöz ez a fiatal nagyon aktív és rajongással teli border jellegű lány. Hihetetlen felfogó képességével és ragaszkodásával mindenkit levett a lábáról. Nehézségek árán végül 2013 decemberében rátalált a tökéletes gazdi. Sok idő sajnos nem adatott nekik együtt. Alíz egy súlyos epilepsziás roham után feladta. Nyugodj békében. 

TÁMOGATÓINK ÉS  PARTNEREINK

© 2015 by Paranoid Android. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now